Sportcommissie

De sportcommissie is een gezellige groep jongeren en jongvolwassenen die elk jaar zijn uiterste best doet om een reeks gezellige, innovatieve en (grotendeels) sportieve evenementen te organiseren. In ons repertoire hebben we welbekende en geliefde evenementen zoals de Polderloop in maart, waarbij we een hardloopwedstrijd organiseren dwars door de polder en waarvan het geld altijd naar Stichting Friersdale in Zuid-Afrika gaat. Zo maken we dus ook buiten Eemnes een verschil! Een ander traditioneel evenement is het met bratwurst, Dirndls en Lederhosen overladen Oktoberfest, waarbij het bier net zo rijkelijk vloeit als de gesprekken. Het is elke jaar weer een knaller.

Verdere vermakelijke gebeurtenissen zijn de reis naar Bottrop in Duitsland waar we een avond gaan skiën én après-skiën en het voetbaltoernooi in juni, waarbij competitieve spelers zich de benen onder het lijf vandaan lopen om de felbegeerde Bitterballenschaal te winnen.

Naast de traditionele evenementen is de sportcommissie ook altijd bezig met het zoeken naar nieuwe knallers. Zo hebben we sinds een paar jaar de Beer Games, onze eigen versie van The Hunger Games. Echter zonder het overlijden van deelnemers, alhoewel de competitie je wel fataal kan worden. De avond bestaat uit meerdere rondes met verschillende bierspellen, elk welk je met een team zo goed en volledig mogelijk moet volbrengen. Overige evenementen zijn het volleybaltoernooi en de Beerpongavond. Om het compleet te maken bedienen de Sportcommissieleden op vrijdagavonden ook de heren en dames die komen klaverjassen; daar zijn wij dan dus ook te vinden.

Heb jij leuke ingevingen, spontane ideeën of verbeterpunten? Dan kan je langsgaan bij het bestuur welk op maandagavond vergaderd in het clubgebouw. Zij speelt het door aan ons, waarna wij ons best gaan doen om de feestjes en evenementen zo leuk mogelijk te maken! Je kan ons ook vinden op Facebook en in het Dijkpraatje.

Vergeet de kalender niet in de gaten te houden, een sportcommissie evenement staat vast binnenkort weer op het programma!

Groetjes,

de Sportcommissie

Meike (voorzitter), Patty (voorzitter), Stef (afgevaardigde), Chris (notulist), Edwin (penningmeester), Nouschka, Noa, Alenke, Olaf, Maurik, Jeroen, Jasper, Joris, Roos, Lars, Wessel, Thijmen en Tim.

Word lid!

Heb je na het leren kennen van de leukste vereniging van Eemnes, besloten om lid te worden? Dan kan dat hier! Lidmaatschap bij KPJ Eemnes, kost slechts €19,50 per jaar. Lid worden kan alleen nog op de algemene ledenvergadering. Lever tijdens de vergadering je formulier in en word lid!

Meer foto’s

Bekijk hier ons fotoalbum!