Over ons

Hallo allemaal,

Welkom op de site van KPJ Eemnes.  Bekijk nu makkelijk onze evenementen in de agenda, neem een kijkje tussen de foto’s van afgelopen feesten of lees het Dijkpraatje hier makkelijk online!

De KPJ is inmiddels een algemeen begrip in Eemnes, een vereniging voor de jongeren en door de jongeren uit Eemnes. Wij organiseren elk jaar verschillende feesten en andere evenementen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de jaarlijks terugkerende 6-kamp. Hiernaast organiseren wij  ook om de 4 jaar een feestweek in Eemnes, waar er voor jong en oud verschillende activiteiten worden georganiseerd en er weer mooie feestjes worden gegeven. Ook verschillende sportieve evenementen vallen binnen het repertoire van de KPJ, zoals eerdergenoemd de 6-kamp, een voetbaltoernooi en indoorskieen in Bottrop. Buiten deze evenementen zet de KPJ zich in voor het goede doel, zo wordt er elk jaar een polderloop georganiseerd voor stichting Friersdale en heeft de KPJ zich in 2015 ingezet voor Serious Request.

Al deze evenementen zouden niet kunnen plaatsvinden zonder de hulp van alle vrijwilligers binnen de KPJ. Zo is er de Sportcommissie, voor de sportieve evenementen, en de Krevo, die alle feesten organiseert. Ook hebben wij de redactie, welke onze leden elke maand voorziet van ons clubblad; het Dijkpraatje. Wil je meer over deze commissies weten, kijk dan onder het kopje; Over ons.

Naast de Sport en de Krevo zijn er natuurlijke ook vele vrijwilligers die achter de bar of bij de deur staan en de vrijwilligers die onze grotere evenementen zoals de 6-kamp of de feestweek organiseren. Wil jij nou ook wat betekenen voor de KPJ, stuur dan een mailtje naar: bestuur@kpjeemnes.nl

Word lid!

Heb je na het leren kennen van de leukste vereniging van Eemnes, besloten om lid te worden? Dan kan dat hier! Lidmaatschap bij KPJ Eemnes, kost slechts €19,50 per jaar. Lid worden kan alleen nog op de algemene ledenvergadering (20 oktober 2017). Lever tijdens de vergadering je formulier in en word lid!