Krevo

Een van de belangrijkste commissies betreffende de feestjes is de Krevo. De Krevo organiseert elke maand een feest of een feestelijke activiteit in en om de KPJ. Krevo staat voor kreatieve vorming, met de K omdat de Krevo al vele jaren meegaat en dit van oudsher zo geschreven werd.

Het is begonnen als de commissie die leuke activiteiten organiseerde zoals toneelstukken en busuitjes. Deze busuitjes waren des tijds nog met de jongens en meisjes gescheiden. Tegenwoordig kennen wij het busuitje nog steeds, uiteraard nu gewoon gemixed en naar iets spectaculairdere bestemmingen.

De commissieleden van de Krevo zijn een stelletje gezellige jongens en meisjes die graag een steentje bij willen dragen aan het behoud van de KPJ.  Wat menig leden  alleen nog niet weten is dat de Krevo graag zijn stukjes rijmt. Om deze reden is de afsluiter dan ook gerijmd:

Elke maand organiseren wij een te gek feest, waar jij vast al wel eens bent geweest. Acht leuke gezellige jongens en meiden, die niet meer van elkaar zijn te scheiden.

Op de vergaderingen hebben wij dolle pret, zo wordt er elke keer een feest in elkaar gezet! 

Geen thema is voor ons te gek, daarvoor is de KPJ natuurlijk de ideale plek!

Van flügelparty tot het busuitje, bij de krevofeesten krijg je genoeg gezelligheid voor je snuitje.

Vrijwilliger zijn vinden wij zeker heel tof, voor de KPJ gaan we door het stof. Lid zijn van de Krevo is soms een drukke bedoeling, maar uit al die leuke feesten halen wij genoeg voldoening. Het opruimen op zondag ochtend hoort er ook bij, en daarvoor zetten wij onze kater op zij!

Wij doen dit allemaal voor onze lol, wil je er graag bij, we zitten nog niet vol.

Kusjes de Krevo

(Patricia, Mike, Jessica, Marit, Roy, Sanne W, Sanne G, Laura, Bart, Henk, Swen)

Word lid!

Heb je na het leren kennen van de leukste vereniging van Eemnes, besloten om lid te worden? Dan kan dat hier! Lidmaatschap bij KPJ Eemnes, kost slechts €19,50 per jaar. Lid worden kan alleen nog op de algemene ledenvergadering. Lever tijdens de vergadering je formulier in en word lid!

Meer foto’s

Bekijk hier ons fotoalbum!