Redactie

Lieve leden en niet leden,

Wij, de vrijwilligers van de redactie, doen elke maand ons best om het dijkpraatje bij al onze leden op de deurmat te krijgen. Dit doen we door elke maand bij elkaar te komen, een glaasje wijn, fris of een potje bier open te trekken en achter onze laptops kruipen. Hier zetten wij alle ingezonden stukje vanuit de verschillende commissies bij elkaar en vullen we alle overgebleven pagina’s op met stukjes als nieuwe leden, Wist-je-datjes, maandelijkse feitjes, woordpuzzel enzovoort. Hiernaast behouden we voornamelijk ook het contact tussen de KPJ en onze drukker DIT. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er posters gedrukt worden voor verschillende feesten en er genoeg drankkaarten op voorraad zijn.

Ook zorgen we ervoor dat de Dijkpraatjes bij de lopers terecht. We krijgen de Dijkpraatjes van DIT gedrukt en gevouwen bezorgd, waarna we ze onder wijken verdelen. Als dit gedaan is worden ze bij de lopers afgegeven die ze zoals eerder vernoemd bij de leden brengen.

Natuurlijk staan we altijd open voor enthousiaste en creatieve commissie leden, hiernaast zoeken we ook altijd lopers. Dus als je je geroepen voelt en een avondje in de maand vrij hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Liefs,

de Redactie

Anoek (voorzitter), Sayenne, Jeroen, Rosita, Vincent en Britt

Word lid!

Heb je na het leren kennen van de leukste vereniging van Eemnes, besloten om lid te worden? Dan kan dat hier! Lid worden kan alleen nog op de algemene ledenvergadering. Lever tijdens de vergadering je formulier in en word lid!