Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eemnestival

6 september 2017 - 10 september 2017

Feestavond met de Hottub Heroes!

Dit jaar staan de zes muzikale helden van HOTTUB HEROES, naast Hilversum Alive, 7th Sunday Festival en de Zwarte Cross, ook in de feesttent in Eemnes. Als ware podiumbeesten zullen zij er een knalfeest van maken! Houd onze pagina in de gaten voor de kaartverkoop.

Obstacle Run!

Eemnessers eerste echte Obstacle Run! Een uitdagend hindernisparcours gebouwd voor alleen echte bikkels. Overwin indrukwekkende obstakels samen met jouw vrienden en alle andere deelnemers op het zware en modderige parcours.

Verschillende afstanden zijn mogelijk, de baan is ongeveer twee kilometer lang waardoor afstanden tussen de 2 en 8 kilometer mogelijk zijn. De obstakels, het modder en het water zorgen voor veel plezier en een geweldig evenement om aan deel te nemen. Alle deelnemers zullen een overwinningsgevoel ervaren zodra het parcours is getrotseerd.

Door de verschillende afstanden en de hulp bij de moeilijke obstakels kan iedereen deze uitdaging aangaan, ook jij! We zien jullie graag aan de start!

Met Vaart Over De Vaart!

Het spel van dit jaar is gebaseerd op het onderdeel met je as over de plas van het tv programma ter land ter zee en in de lucht. Dit spel gaat over evenwicht: het is namelijk de bedoeling dat je met een breed voertuig over een smalle strook rjjdt om zo snel mogelijk de bel, die aan het uiteinde van de baan hangt, te luiden. Het gaat er bij dit spel niet alleen om wie het snelst de andere kant van de baan heeft bereikt. Er is namelijk ook een vakkundige jury aanwezig om de originaliteit van het voertuig te beoordelen!

Dit jaar kan je deelnemen in twee verschillende categorieën: De eerste categorie is voor 1 tot 2 persoons teams en de tweede categorie bestaat uit teams van 3 personen of meer. Voor zowel het publiek en de deelnemers beloofd het een groot spektakel te worden!

Heb jij interesse en ben je 16 jaar of ouder kijk dan snel op de website voor een gedetailleerde beschrijving van het onderdeel en de reglementen. Opgeven kan tot 31 augustus via het emailadres feestweek@kpjeemnes.nl. Wees er snel bij want vol is vol.
Deelnemers dienen 2 uur voor de start aanwezig te zijn.

Feestavond met The New Party!

The New Party is dé coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creëert. Gewapend met een zeer breed repertoire van oude vertrouwde danceclassics en de hits van nu, zorgen zij voor een spetterende feestavond.

Afterparty met The PianoHouse!

De perfecte afsluiter voor danslustigen, livemuziekliefhebbers, rockers en meezingers van alle leeftijden!

 

Voor meer informatie zie Facebook of De website van Eemnestival

Gegevens

Begin:
6 september 2017
Einde:
10 september 2017
Site:
http://feestweekkpjeemnes.nl