Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bottrop

24 februari 2018 @ 15:30 - 25 februari 2018 @ 02:00

Guten tag Dame und Herren,

Ook dit jaar is het weer zo ver. We gaan weer naar het altijd zo leuke, gezellige en koude Bottrop. Dit jaar zal de bus vertrekken op 24 februari. Om 15:30 zullen we met zijn alle verzamelen bij de kpj om om 16:00 uur stipt te vertrekken naar de overdekte skihal.

We gaan er natuurlijk weer en super feest van maken en zoals we onderhand al weten gaan de inschrijvingen altijd heel hard. Inschrijven kan vanaf het nieuwe jaar en zal dan ook nog extra aangegeven worden. Voor leden is het €40 en voor niet leden €50. Leden hebben voorrang met de inschrijvingen.

Ook zal er voor de borg van skies of snowboards €5 betaald moeten worden, deze wordt tijdens de busrit opgehaald. Hiervoor krijg je bij de ingang bonnetjes om je skie of snowboard spullen op te halen. Nadat je je skies of snowboard weer ingeleverd heb kan je deze bonnetjes weer bij de kassa inleveren en krijg je je €5 terug (dit is geheel op eigen risico).

Voor dit bedrag krijg je een kleine skivakantie terug, inclusief: vervoer heen en terug, heerlijk een paar uurtjes skiën of snowboarden, onbeperkt eten en drinken en een top feest.

Vergeet je ID-kaart/paspoort niet want we gaan de grens over.

Wij hebben er super veel zin en hopelijk jullie ook tot 24 februari!!

Met sportieve groeten,
De sportcommissie

Gegevens

Begin:
24 februari 2018 @ 15:30
Einde:
25 februari 2018 @ 02:00