Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierfietsen 2016

12 juni 2016 @ 12:30 - 18:00

Lieve fietsers, zuipschuiten en binnenkort multitaskers,

Jij ziet ze vast ook wel voorbij scheuren; of ze nou alleen, met een groepje of in een heel peloton voorbij komen. We hebben het natuurlijk over wielrenners! Soms rijden ze je van je sokken en kan je het bijna niet meer navertellen, en soms begroeten ze je in koor. Hoe dan ook, jong en oud doet mee; zo ook veel KPJ’ers. Ben je echter géén pró in deze kunst en sterf je al als je de Wakkerendijk af moet? Niks om je voor te schamen, bij het bierfietsen wordt je er niet op afgekeurd.

Hoe dan ook, het volgende evenement is geschikt voor zowel fanatieke fietsers, fanatieke drinkers, zij die bovenaan de trap al buiten adem zijn en degenen die amper hun biertje binnenboord kunnen houden: BIERFIETSEN!

Sluit je KPJ-jaar goed af door deel te nemen aan dit gezellige evenement! We beginnen om 12.30 op zondag 12 juni bij de KPJ! (Ja, je mag brak zijn). Waar het tochtje heen gaat zien we dan wel weer, maar met het zonnetje erbij komt het allemaal goed. Het consumeren van het vloeibare goud of lekkere wijn kost je €25,-. De hele middag plezier is gegarandeerd. Aanmelden kan bij het bestuur op maandagavond (vanaf 20.00) . Er is een maximaal aantal mensen die mee kunnen, dus spring alvast op de fiets en meld je aan!

Liefs,

de Sportcommissie

PS. Het bierfietsen is nog steeds 18+, Colafietsen organiseren wij nog steeds niet.

 

Gegevens

Datum:
12 juni 2016
Tijd:
12:30 - 18:00

Locatie

Eemnes